090206-the-black-stig

The Stig, den svarta, återuppstår från de döda

Hmmm… det börjar gå till överdrift nu, men sedan den vita The Stig troligtvis avslöjats som Nascar-föraren Ben Collins har spekulationerna eskalerat. Nu visar det sig att den gamla The Stig, den svartklädda, återuppstår från döden.

Ben Collins avslöjades för ett par veckor sedan som mannen bakom Top Gears mystiske förare The Stig. Det är dock inte bekräftat men det kan mycket väl ligga sanning bakom det eftersom The Black Stig nu återuppstår efter att ha gått döden till mötes för sex år sedan. Detta efter att mannen bakom, Perry McCarthy, avslöjat sig.

Att den svarta The Stig återuppstår kan mycket väl betyda att den vita The Stig, Ben Collins, fått kicken från BBC och Top Gear, precis som Perry McCarthy fick en gång i tiden.

Tillsammans med videon nedan följer ett pressmeddelande som låter så här:

”…hur han överlevde, det vet ingen. Vissa tror att han använde lustgas från Jaguaren för att kunna andas. Vissa tror att han kan kommunicera med delfiner och att de visade honom omtanke. Har han återvänt för att han kan känna på sig att den vita The Stig har avslöjat sin identitet?”.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!