Titta, en Mercedes G-klass... nej, en kinakopia!

Titta, en Mercedes G-klass... nej, en kinakopia!

Kineserna har slutat att kopiera européerna! Nej, det var dagens lögn. De kopierar fortfarande friskt. Se bara på denna Mercedes G-klass som är i själva verket är en kinesisk Beiqi B80V.

Kinesiska bilsajten AutoHome har lyckats fånga nya, uppdaterade B80V-modellen (bilden till höger) från kinesiska biltillverkaren Beiqi under transport någonstans i en kinesisk storstad.

 Som vi kan se är det en råkopia av Mercedes G-klass, även känd som Geländewagen, bortsett från några små detaljer så som att bakljusen har ställts upp vertikalt i stället för att ligga ned och att backljus och bakre dimljus har flyttas ut några centimeter.

 Stora bilden ovan är en rendering som visar hur den färdiga bilen kan komma att se ut. Om bilden stämmer ser vi att kineserna inte vågar sig på exakt samma front som G-klass med sina horisontella ribbor i grillen som omger den stora stjärnan.

 

 För jämförelsens skull har du en bild på Mercedes G-klass är till höger.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!