Teknikens Värld testar alla nya bilar och lägger stort fokus på just tjänstebilar. Läs vår tidning både på papper och digitalt för att hänga med i utvecklingen. Foto: Teknikens Värld

20 frågor och svar om tjänstebilar

Den 1 juli förväntas nya skatteregler om förmånsvärden för tjänstebilar att klubbas igenom. Här är 20 frågor och svar om de kommande förändringarna.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Vi får väldigt många frågor om tjänstebilar och förmånsbilar i och med de nya regler som väntas träda i kraft inom kort, närmare bestämt den 1 juli 2021.
Av denna anledning har vi valt att sammanställa de 20 vanligaste frågorna för att underlätta för dig.

När väntas besked om de nya skattereglerna börja gälla den 1 juli, eller om det skjuts på till årsskiftet? Om man räknar på Volvo XC60, bortsett från drivmedelskostnad, vad är och blir billigast: diesel eller laddhybrid?

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!