Foto: Kristoffer Thessman

Tjuvar försökte stjäla bilen från polisen

Två män i Karlstad blev i söndags stoppade för rattfylleri, varpå deras bil beslagtogs, även om männen – trots att misstankarna kvarstod – försattes på fri fot. Ett halvt dygn senare greps de på polisens område för beslagtagna bilar.

Två män greps i måndags i Karlstad efter att ha klippt upp staketet till polisens område för beslagtagna bilar. De båda hade därefter tagit sig in eller försökt ta sig in i flera bilar på området.

De båda männen hade stoppats redan under söndag förmiddag, då föraren misstänktes för rattfylleri, varpå bilen de färdades i hade beslagtagits. De båda hade dock försatts på fri fot, även om misstankarna kvarstod.

När de återigen greps kunde de båda männen inte höras direkt, då de även denna gång var under drogpåverkan. I stället fick de tas omhand för tillnyktring. Nu misstänks männen, förutom för rattfylleri, även för olaga intrång och försök till stöld.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!