071010-lets-dance-tony

Tony Rickardsson dansar igen

Vi har sett honom göra en piruett efter VM-segern i speedway och tagit några lätta steg på racingbanan. Nu kommer hela Sverige att få se när bragdmannen Tony Rickardsson svänger sina ben i nya upplagan av danstävlingen Let’s Dance på TV4 i vinter, uppger Aftonbladet.

Tony Rickardsson är inte bara en fena på speedway- eller på racingbanan. Vad vi på Teknikens Värld vet sedan många år och fått bekräftat, nu senast på STCC/Carrera Cup-avslutningen, är Tony en erfaren dansare, främst då i stilarna styrdans och disco.

Nu är det alltså upp till bevis då han, enligt Aftonbladet, ska delta i det populära danstävlingsprogrammet Let’s Dance på TV4 i vinter. Enligt källor till tidningen Aftonbladet är Tony Rickardsson en av de tolv ännu hemliga deltagarna. Om några veckor avslöjas deltagarna och då får vi se om speedwaystjärnans namn finns med. För vem vill inte se Tony Rickardsson svänga runt på dansgolvet med världens prilla under läppen?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!