101103-toyota prius mpv

Toyota lägger pussel med oss – Prius MPV växer sakta fram

Toyota Prius ska som bekant lanseras i MPV-format för att exempelvis attrahera barnfamiljen. Bilen ska premiärvisas på Detroitsalongen nästa år, men innan dess får vi vara med och se bilen växa fram – i ett pussel!

Du som tycker att pusselläggning är bland det tråkigaste som finns bör nog sluta läsa här och nu. Om du däremot gillar pusselläggning och Toyota Prius – och då i synnerhet vad som komma skall – då bör du borra ögonen djupt ned i denna text.

Toyota Prius MPV – något officiellt namn har vi ännu inte – ska ha världspremiär i Detroit i januari. Under de drygt 60 dagarna innan täcket faller får vi i stället vara med om när Toyota-folket lägger ett pussel mitt framför ögonen på oss. Varje dag innan premiären ska de presentera en ny pusselbit och så småningom ska bilen växa fram i sin helhet. Tre bitar har lagts ut än så länge och vi ser tydligt att det första japanerna tänker avslöja är bilens instrumentbräda. Förhoppningsvis får vi även vara med om att lägga ett pussel som avslöjar bilens utsida, men det blir förmodligen inte förrän mot slutet av december eller senast i början av januari. Häng med i pusselläggningen på priuschat.com.

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer