Toyota RAV4 Adventure

Tuffa Toyota RAV4 Adventure och lyxiga RAV4 Premium

Toyota har en hel hög roliga bilar med sig till Genèvesalongen. Två mer oväntade kärror är RAV4 i utförandena Adventure och Premium. Något som faller dig i smaken?

För att ge lite mer skjuts till den stundande europalanseringen av nya RAV4 har Toyota med sig till Genèvesalongen två designstudier av just RAV4 som visar hur tuff och sofistikerad modellen kan bli med några enkla grepp.

 Den ena heter RAV4 Adventure och är framtagen för att visa modellens robusta kvaliteter. Plasten runt hjulhus, längs dörrtrösklar och på bakre och främre stötfångare har gjorts kraftigare och samtidigt mattlackats. Hasplåtar har också monterats, både fram och bak. Fotsteg längs sidorna samt riktiga takrails visar att det rör sig om en riktig gyttjebadare som man kan hänga med utan att kliva in. Hjulhusen är breddade för att få plats med 20 tum stora hjul.

 Dubbla dimljuspar i fronten och integrerade ändrör späder på bilens tuffhet.

 Den andra heter RAV4 Premium och visar upp att modellen även kan vara sofistikerad. Hela bilen, inklusive stötfångarna, är lackerad i kulören Deep Bronze. Bakluckan har fått en blänkande kromlist i nederkant. Även på denna mer premiumbetonade version är ändrören integrerade och hjulen 20 tum.

 Vilken är din favorit?

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!