071211-ullevi

Ullevi byter fotboll mot motorsport

Efter flera års uppehåll kommer Ullevi åter igen stå värd för Speedway-GP nästa år. Dessutom kommer Monster Jam och tävlingar i Supercross, FMX samt Indoor enduro World Cup att arrangeras på arenan. Snacka om julklapp till alla oss som gillar motorsport!

Nu låter Anders Albertsson, arenachef för Ullevi i Göteborg meddela att de tänker satsa för fullt på olika motorevenemang framöver. Redan idag är det hög tid att boka biljetter för vårens Speedway-GP som kommer att äga rum lördagen den 24 maj på Ullevi. Under sommar kommer en två dagar lång motorfest att anordnas på Ullevi i och med att Monster Jam arrangeras på stadion. Sedan kommer det att tävlas i supercross och Freestyle motocross (FMX) den 12 september nästa år. Som pricken över i kommer även en deltävling i Indoor Enduro World Cup ("inomhus" enduro) att äga rum på Ullevi den 31 januari 2009. Sedan är det dags för nästa Speedway-GP...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Cyber Monday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr