Unikt stylingkit till Volvo V70

På Vallåkraträffen har vi genom tiderna sett många V70 generation ett i olika skepnader, den ena tuffare/fulare än den andra. Men något så här anskrämligt har vi inte tidigare sett.

Ta en titt på bilden ovan. Jo, det är faktiskt en Volvo V70 av generationen som fanns mellan 1997 och 2000. Vad som har hänt bilen kan vi inte uttala oss om, men någonstans verkar det ha slagit slint. Den har fått några modifieringar som är något i hästväg. Amerikaljus i fronten, en grill från en äldre amerikanare som dessutom är för stor, stor ”keps” över vindrutan à la Duett och täckta bakre hjulhus. Optimering av luftströmmarna? Inte med den fronten och kepsen i alla fall…

Bilen dök nyligen upp på Reddit i forumet som handlar om hemska bilmodifikationer, och vi förstår absolut att denna platsar där. Som en forumanvändare skriver; den är inte helt olik bilen i Dum & Dummare.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!