Uppdateringar för kinakopian Land Wind X7

Nu uppdateras kinesiska Land Wind X7 – men nog är förebilden fortfarande väldigt tydlig!

Kommer du ihåg kinakopian Land Wind X7? Av namnet att döma skulle man kunna tro att handlar om en bil som haft BMW som förebild men icke, modellen har oblygt låtit sig inspirerats av Range Rover Evoque.

Efter debuten 2014 är det dags för X7 att få sin första uppdatering, men den är nog inte tillräckligt omfattande för att låta engelsmännen luta sig tillbaka och pusta ut. I god anda är ansiktslyftet tämligen diskret och det handlar de sedvanliga knepen för att få en bil att framstå som lite nyare.

Stråkastarna har nytt stuk liksom grillen med nytt mönster och dubbla kromade ribbor. Nedtill har stötfångarna fått ett gapigare utseende och smyckats med lister med aluminiumlook.

Baktill har plåtvecken blivit grundare och baklamporna smalare. Genom dessa och över bakluckan löper nu en kromlist.

Invändigt har det inte hänt så mycket och modellen har, enligt de bilder vi har kommit över, fortfarande påkostade saker som dödavinkelvarnare och glastak.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!