070228_talladega

UTLOTTNING: Talladega Nights och fräck keps!

Senaste bilrullen från andra sidan Atlanten heter ”Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby”. Fem personer vinner var sitt exemplar av filmen plus en keps.

Ricky Bobby (Will Ferrell) är hetast bakom ratten och den störste NASCAR-föraren genom tiderna. Han är en gammal hederlig, amerikansk vinnarskalle och har allt som en galen våghals kan önska sig: en lyxig herrgård, en sexig fru (Leslie Bibb) och mer snabbmat än han hinner sätta i sig.

Men Rickys enkelspåriga livsstil kraschar totalt när han utmanas av den bombastiske europén Jean Girard (Sacha Baron Cohen, också känd som karaktärerna Ali G och Borat) och han förvandlas till ett fegt nervvrak.

För att ha chansen att vinna denna snabba komedi plus en keps (totalt värde 199 kronor) ska du skicka e-post till tavling@teknikensvarld.se och svara på följande fråga:

Vad står förkortningen NASCAR för?

Skriv ”Talladega” i ämnesraden och glöm inte att bifoga din postadress. Senast den 6 mars vill vi ha ditt svar.

Lycka till!    

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!