Vad är viktigast när du köper ny bil?

Det finns en mängd variabler att ta hänsyn till när man köper ny bil, men vilken av dem är viktigast för just dig?

För bra många år sedan undersökte vi bland er teknikensvarld.se-besökare vilka egenskaper som är viktigast vid köp av bil. Sedan dess har det hänt mycket i både bilbranschen och i världen vilket får oss att misstänka att prioriteringarna har justerats en aning – eller kanske mycket.

Frågan är enkel; vad anser du är viktigast för dig vid val av ny bil? Är det möjligtvis bilens säkerhetsnivå som du ställer i första rummet, eller är det kanske bilmärket som är avgörande för dig? Kanske du har påverkats av de senaste årens debatt och anser att miljön är viktigaste variabeln när du utser din nästa bil?

Ge oss ditt svar genom att rösta i undersökningen ovan. Du kan bara välja ett svar, så även om du anser att två eller flera egenskaper är av högsta vikt måste du utse en av dessa som viktigare än övriga.

När vi fått in tillräckligt med svar kommer vi att redovisa resultatet och jämföra med hur det såg ut för ett antal år sedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!