Var sjunde svensk har sex i bilen

Sovrummet är inte lika poppis längre. Svensken har gärna sex på andra ställen och bilen verkar vara populär för ändamålet. Var sjunde svensk säger att de har sex i bilen då och då.

Däckservicekedjan Vianor har inte enbart däck i tankarna. På sistone har de börjat ställa frågor till svenska folket om allt möjligt rörande bilen. Deras senaste undersökning är av det lite mer vågade slaget, de ställde nämligen frågan ”Har du någon gång haft sex i en bil?” till drygt 1000 svenskar.

 När svaren sammanställdes kunde man utläsa att en hel del svenskar utövar älskog i bilen. Faktiskt en av sju svenskar säger att det händer någon gång ibland. En av hundra säger att det händer ofta. Över hälften av svenskarna har någon gång haft sex i en bil.

 Vid insamlingen av svaren fick Vianor dessutom lite bonusinformation från svenskarna. Bland annat svarade en kvinna i Stockholm ”Nej, man jag kanske ska pröva?” och en man i mellersta Sverige svarade ”Inte än, men det kommer nog i framtiden”. En medelålders kvinna från Småland berättade att hon inte haft sex i en bil, däremot på en bil.

 Så här fördelade sig svaren bland de drygt 1000 personer som valde att besvara Vianors fråga ”Har du någon gång haft sex i en bil?”:

Självklart, händer ofta – 1 procent

Ja, någon gång ibland – 15 procent

Inte längre, men i min ungdom – 39 procent

Nej, kommer aldrig på fråga – 23 procent

Jag har inte sex – 4 procent

Annat – 5 procent

Vill ej besvara frågan – 13 procent

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!