070212_lexustavling

Vi lottar ut exklusiv bok om Lexus!

Den stilrena boken ”Berättelsen om Lexus” förtäljer sagan om Toyotas lyxbilsmärke. Nu ger vi dig chansen att vinna ett exemplar i vår utlottning.

Det är inte helt otänkbart att du redan tagit del av ”Berättelsen om Lexus”. Boken har nämligen gått som följetong en gång i veckan i Svenska Dagbladet under 40 veckor förra året.

Nu finns allt samlat i en inbunden bok om 96 sidor där text varvas med vackra bilder.

Här berättas hela historien om Lexus – från den augustidag 1983 då Toyotas styrelseordförande Eiji Toyoda presenterade sin första idé till vad som i dag är ett av de största prestige¬märkena i bilvärlden. Läsaren får följa med på hela resan, i medgångar såväl som i motgångar.

Du kan vinna ett exemplar av ”Berättelsen om Lexus” (värde 350 kronor) genom att skicka ett mail till tavling@teknikensvarld.se. Skriv ”Lexus” i ämnesraden och glöm inte att bifoga din postadress. Senast den 16 februari klockan 09:00 vill vi ha ditt mail. Lycka till!

Du som deltar får även (om du inte redan har det) Teknikens Världs dagliga nyhetsbrev till din emailadress hädanefter. Vill du mot förmodan inte prenumerera på utskicket är det lätt att avbeställa i botten på nyhetsbrevet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!