Vilken färg väljer du på din Bugatti Chiron?

Bugatti har släppt nya supersportbilen Chiron i sin bilkonfigurator. För första gången får vi därför se den i olika färger, vilken väljer du?

Lås oss drömma för en stund och gå in i den fiktiva världen. Du har ungefär 27,5 miljoner kronor (grovt räknat inklusive skatter) att spendera på en ny bil. Med tanke på summan är det Bugatti Chiron som du har siktet inställt på, Volkswagen-koncernens nya supersportbil som efterträder Veyron. För stålarna får du en W16-motor på 8,0 liter och 1 500 hästkrafter som gör att Chiron tar dig upp till nästan motorvägsfart, det vill säga 100 km/h, på under 2,5 sekunder. Har du extra bråttom, på en oerhört lång och rak bana förstås, kan du nå 420 km/h som är bilens begränsade toppfart.

Men vilken färg ska du välja på din Chiron? Nu har Bugatti släppt färgpaletten och du ser den i bildgalleriet nedan. Nå, vilken kulör blir det?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!