061213_porschetavling

Vinn ett år med Porsche!

Tävla med Teknikens Värld och vinn en Porsche. Nu rör det sig (tyvärr) inte om en bil. Däremot en exklusiv almanacka från Porsche Design Driver's Selection.

I den här agendan får du varje vecka ta del av en annonskampanj från Stuttgarts stolthet. Här finns reklambilder som använts åren 1957-2006. Det ges givetvis även plats för anteckningar. Almanackan är i A5-format. Fyra personer har chans att vinna varsitt exemplar av Porsche Date Planer (värde cirka 430 kronor). Allt du behöver göra är att svara på följande fråga:Vad har nuvarande Porsche 911 för internbeteckning? Det är det tresiffriga numret som beskriver vilken generation det är som vi vill veta.Skicka ditt svaret till tavling@teknikensvarld.se eller Teknikens Värld, 105 44 Stockholm. Märk vykort/kuvert/email ”Porsche 2007”. Sista tävlingsdag är 29 december.    

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!