Volkswagen Beetle Dune Concept

Volkswagen Beetle Dune Concept avslöjad

En av de tuffare bilarna på Detroitsalongen är Volkswagen Beetle Dune Concept. Så här ser den ut, dagen före det officiella avtäckandet.

Tretton bilder på Volkswagen Beetle Dune Concept har halkat ut på nätet bara timmarna före morgondagens presentation. Läckan följer upp de två bilder som Volkswagen skickade ut i fredags.

Volkswagen Beetle i Dune-utförande är inget nytt. Redan i januari år 2000 visades första generationen ”New Beetle” upp i Dune-utförande (se bild på den här). Men till skillnad från då säger Volkswagen att nya Beetle Dune Concept är mycket närmare serieproduktion än vad föregångaren någonsin var. Den är i princip färdig för produktion.

I morgon får vi reda på mer när Volkswagen skickar ut pressmaterial om denna förhöjda 210-hästars skogsmulle/sandstrands-Bubbla, som dock endast driver med framhjulen.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!