090117-volvo-inget-tokyo

Volvo hoppar av Tokyo Motor Show

Vi har tidigare skrivit att den läckra bilutställningen Tokyo Motor Show är i farozonen och nu kommer avhoppen som arrangörerna inte vill ha.

De stora japanska biltillverkarna är inne på att Tokyo Motor Show ska gå av stapeln, men även om de är duktiga på att skaka fram modeller av alla de slag fyller de inte ensamma lokalerna. Tidigare meddelade "Big 3" i Detroit att de inte ska medverka. Med avhopp från GM, Ford och Chrysler kan man ju räkna ut att deras andra märken inte heller ställer upp. Och nu meddelar även Volvo att de stannar hemma efter att "ha utvärderat vilka bilutställningar de ska vara med på under 2009".

Vi kan räkna med flera sådana besked den närmaste tiden och då är det nog tyvärr kört för den populära bilutställningen i år. En bilutställning i Bukarest, Rumänien, i oktober är redan inställd liksom en lastbilsutställning i Amsterdam samma månad. Stockholms Bilutställning som skulle ha hållts 17-25 april i år är inställd sedan länge.

Vad händer med Frankfurt Motor Show som enligt plan ska öppna 15 september?

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!