Volvo inte till salu enligt Ford

Mer eller mindre dagligen kommer nya rykten om att Ford är på väg att sälja Volvo. Spekulationerna säger också att BMW just nu utvärderar ett köp. Nu har Ford tröttnat på cirkusen och säger att de inte tänker sälja.

I den amerikanska tidningen Business Week säger Fords talesman Tom Hoyt att Ford inte för några som helst samtal med BMW eller något annat företag angående en försäljning av Volvo.

- Vi har sett dessa spekulationer det senaste året när Ford utvärderar sina bolag precis som alla kompetenta företag gör, säger Hoyt till Business Week.

Tidigare i veckan gick brittiska Financial Times ut med att BMW just nu utvärderar ett köp av Volvo. Detta har Volvo själva inte velat kommentera, utan hänvisat till att det är ägarna Fords uppgift. Idag gick alltså Ford ut och la locket på för eventuella spekulationer.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!