Volvo med nytt stylingpaket till XC40

Volvo presenterar nu ett nytt stylingpaket till Årets Bil i Europa 2018. XC40 får lite tuffa detaljer ibland annat borstat rostfritt stål.

Många anser att Volvos minsta suv XC40, som alldeles nyligen blev utsedd till Årets Bil i Europa, är tuff som den är, men för Volvo räcker inte det. Nu presenterar de ett stylingpaket som ger modellen ännu tuffare attityd, ett paket som skiljer sig från befintliga utrustningsnivåerna Momentum, Inscription och R-Design.

Hasplåt i borstat rostfritt stål som täcker mer av frontens nedre parti än på exempelvis en XC40 R-Inscription.

Den lilla suven som konkurrerar med bland annat Audi Q3, BMW X1 och Mercedes GLA har med stylingpaketet fått hasplåtar fram och bak samt skydd över tröskellådorna, samtliga gjorda i rostfritt stål som har borstats. Takvingen med integrerat bromsljus har byggts ut, förmodligen mer form än funktion. Det hela kröns av 21-tums femekrade fälgar som redan finns som tillbehör till XC40 för 18 000 kronor.

 Samma gäller där bak. Hasplåten i borstats rostfritt stål täcker större ytor än på Inscription och R-Design. Det liknar med Momentum-utförandet men med en klart sportigare framtoning. Fler bilder på stylingpaketet hittar du i bildgalleriet nedan.

Volvo meddelar inga priser för paketet och inte heller finns det ännu tillgängligt i bilbyggarfunktionen på Volvos webbplats.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!