100615-volvos60 cabriolet

Volvo S60 Cabriolet avslöjad!

Nya Volvo S60 har knappt hunnit presenteras och provköras innan nästa modellversion kommer upp till ytan. Och nej, det är inte kombin V60 vi syftar på utan S60 Cabriolet!

På en Volvo-återförsäljarkonferens nyligen fick deltagarna, under största hemlighet och rådande kameraförbud, ta del av vad som komma skall i S60-väg, nämligen kommande Volvo S60 Cabriolet. Som tur var hade någon lyckats smuggla in en kamera (förmodligen en mobilkamera) och lyckades vidare med konststycket att fotografera bilden som presenterades. Denne någon skickade därefter sitt alster till WorldCarFans som i dag presenterar bilden och därmed är S60 Cabriolet (får vi förmoda) avslöjad.

S60 Cabriolet, som förmodligen är tänkt att avlösa dagens C70 om två år, får i stort sett samma linjer som nya S60. Precis som på C70 är det fällbart plåttak som gäller framför tygsufflett. Men en detalj ser ut att skilja. Tittar man på bilden ovan ser det ut som att taket är tvådelat. Taket på dagens C70 är ju som bekant tredelat.

Den anonyme fotografen meddelar, som komplement till bilden, att bakljusen på S60 Cabriolet får mindre uppdateringar jämfört med nya S60.

Läs mer om nya Volvo S60

Extern länk

Volvo S60 Cabriolet på WCF

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!