Volvo S60 Polestar Foto: Polestar

Volvo S60 Polestar skrämmer australiensare

Volvo S60 Polestar var förra årets roligaste bil. 508 hästkrafter ur T6-maskinen och 0-100 km/h på 3,9 sekunder. Klart skoj! Men att den också är en skrämmande bil – det hade vi föga anat.

Titta på filmen nedan. Bakom ratten på 508 hästkrafter starka Volvo S60 Polestar sitter ingen mindre än Polestars egen Robert Dahlgren. Han visar upp bilen på Sydney Motorsport Park under Australian 2013 Top Gear Festival. Med sig har han en ung australiensare som inte riktigt verkar ha förstått vad han gett sig in på när han tackade ja till en snabb tur på en kurvig bana. Hans min vid första riktiga gaspådraget är oslagbar. Hans frågor till Robert Dahlgren är också obetalbara!

 Missa in länkarna nedan, under filmen, där du kan läsa mer om Volvo S60 Polestar, bland annat vår provkörning, vårt test samt film när vi kör den på bana.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!