Volvo V60 Polestar

Volvo V60 Polestar – nu bränns det!

Polestar fortsätter att skruva upp temperaturen inför den tidiga julafton som inträffar 26 november. Då ska nämligen Volvo V60 Polestar presenteras.

Än så länge är de hemlighetsfulla, Polestar. Än så länge skriver de bara att nästa Polestar presenteras 26 november. Men vi vet att det rör sig om Volvo V60 Polestar, dels för att det är ett naturligt steg att ta från S60 Polestar, dels för att vi tidigare i höstas sett V60 Polestar testas på Nürburgring (se bilderna nedan).

För några dagar sedan fick vi för första gången höra hur motorn låter vid acceleration, ett motorljud som inte går av för hackor. Nu har de släppt ytterligare två bilder, en där vi får se höger växelpaddel på ratten och en där vi äntligen får ”se lite skinn”. Vi bjuds nämligen på fronten, om än i dunkel miljö. Men tufft ser det ut, och som vi tidigare nämnt är det V60 facelift som förvandlas till racer, till skillnad från S60 Polestar som var ”pre-facelift”.

På tisdag nästa vecka vet vi allt om nya racerkombin som med all sannolikhet får 350 hästkrafter och över 500 newtonmeter. Det vi är mest spända på: om den ska säljas i Sverige. Allt annat vore generalfel!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!