Volvo V60 R-Design uppgraderad av Heico Sportiv

Tyska Volvo-trimmaren Heico Sportiv släpper nu ett nytt, enkelt bodykit till senaste generationen S60 och V60.

Heico Sportiv, som kallar sig för världens främsta Volvo-trimmare, erbjuder redan olika trimkit och chassiuppgraderingspaket till S60 och V60. Nu har de tagit fram ett nytt bodykit som ska ge modellernas R-Design-paket lite mer ”punch”.

Grejerna är baserade på bilar som är utrustade med R-Design. Det handlar om en frontspoileruppgradering som monteras på de Volvo-monterade detaljerna. Luftintagen är bara för syns skull, alltså inte äkta vara. Dessa kan lackeras i samma färg som bilen i övrigt alternativt i valfri kontrasterande färg.

På motsvarande sätt har bakre stötfångarens nedre detaljer uppgraderats för att få ett diffusorliknande utseende. Plastsjoket med flänsarna kan fås i valfri färg.

Bodykitet innehåller även nya ändrör som, om man väljer att slå på stort, kan uppgraderas till ett helt nytt sportavgassystem med fyra ändrör i svart krom. Som tillval till avgassystemet kan elektroniskt styrda klaffar, för bättre ljudbild, väljas.

Samtliga uppgraderingar är alltså även kompatibla med S60 R-Design.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!