Volvo V90 Cross Country – filmen från provkörningen

I fokus just nu är Volvo V90 Cross Country som är på väg ut som ersättare till XC70. Har den vad som krävs? Häng med i denna film där Hans Hedberg tar dig med på första provkörningen i ett vintrigt Jämtland.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I går fick du direktrapporten serverad här på teknikensvarld.se, där Hans Hedberg gav dig första upplevelserna bakom ratten i modellen som tar över efter XC70Volvo V90 Cross Country.

Nu har tidningens testchef avverkat fler mil i den lite mer oömma och högre varianten av vanliga kombin V90. Har den vad som krävs och förväntas av modellen? Kan den spinna vidare på det anseende som gjorde XC70 till en favorit hos många, inte minst hos polisen? Hans ger dig i filmen ovan svar på flera av dina frågor.

Alla dina frågor får du svar på i den fullständiga provkörningsrapport som Hans Hedberg sammanställer till Teknikens Värld nummer 4/2017. Det får du inte missa!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!