Volvo V90 – live från världspremiären

Teknikens Värld sänder live från världspremiären av nya Volvo V90 som äger rum i Volvos showroom i Kungsträdgården i Stockholm.

Volvo V90 är officiellt presenterad!

Hett efterlängtad av många – och i dag är det så äntligen dags; Volvo drar skynket av nya Volvo V90 i samband med smygvärldspremiären i Stockholm, ett par veckor innan den stora salongspremiären i Genève nästa månad.

Teknikens Värld är på plats för att bevittna avtäckningen och vi rapporterar live för att du snabbt ska få se bilen ur rätt perspektiv. Själva premiären och presskonferensen börjar klockan 10.00 och avtäckningen äger rum strax därefter. Senare under dagen, förhoppningsvis förmiddagen, får du följa med Teknikens Världs Mikael Stjerna på en så kallad ”live walkaround” där vi synar bilen inifrån och ut.

Vi måste tyvärr lägga in en liten brasklapp. På grund av snö- och tågkaos i Stockholmsområdet i dag kan vi inte lova att allt rullar igång i tid. I så fall ersätter vi vår livesändning med Volvos officiella. Men vår ”live walkaround” blir av oavsett, på tid.

Uppdatering

Vår livesändning blev platt fall på grund av undermåligt Internet på platsen och begränsad mobiltäckning (4G). Från klockan 10.55 sänder vi Volvos egen livesändning i stället.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!