080820-volvo-xc60-film

Volvo XC60 in action

Volvos säkraste bil hittills, som de själva benämner nya XC60, har inte lång tid kvar innan den ställs ut i bilhallarna. För dig som kanske redan beställt ett exemplar av bilen finns det nu fyra olika videos där man får se XC60 i fyra olika test.

I nummer 15/2008 av Teknikens Värld kunde du åka med på en exklusiv provtur (även via länken nedan) i nya Volvo XC60 som når de svenska återförsäljarna under vecka 45, det vill säga i början av november. Det har varit mycket hysch-hysch kring bilen en längre tid trots att världspremiären ägde rum så tidigt som på bilsalongen i Genève i mars. Men nu lättar Volvo ytterligare på trycket genom att släppa fyra kortfilmer där vi får se bilen i aktion. De fyra filmerna visar ett test av nedförslutsassistenten, ett ”älgtest” (en aning mindre granskande version av Teknikens Världs dito), test på ojämn väg samt ett högfartstest i upp till 200 km/h.

Huvudsaken är att man nu får se bilen ”in action”. Lite mer sport hade det varit med högfartstestet och testet på ojämn väg i kombination…

Läs mer

TV-TV

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!