Volvo V40

Volvos V40-reklam döljer bilen väl

Här är Volvos reklamfilm för kommande småbilen V40, men själva bilen får man leta efter någon annanstans.

Volvo börjar bli klara med utvecklingen av ersättaren till lilla C30, som i ny tappning döps om till V40. Bilen kommer att lanseras på bilsalongen i Genève om dryga tre veckor, och Volvo följer den senaste trenden bland biltillverkare som vill bygga upp en hype kring bilen. Kia släppte nyligen skisser på sin stora bil K9 och Mitsubishi valde en uselt upplyst studio där man ställde upp den kommande Outlander, även den inför Genèvesalongen.

 Volvo däremot tar PR-tänket ett steg längre och lanserar en reklam helt utan bilen i fråga. Trogna Teknikens Värld-läsare har så klart redan sett den första officiella bilden på en täckt Volvo V40 som avslöjar några av linjerna. 

 Budskapet är att man ska vara unik och välja något udda. Exakt hur udda lär vi alla få veta på bilsalongen i Genève mellan 8 och 18 mars. Till dess kan du läsa mer om nya Volvo V40 här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!