060103_von-braun

Von Braun kommer till Stockholm

Sportbilsförsäljaren von Braun kommer att öppna butik i Stockholm. VD Torbjörn von Braun tycker att det är dags för dem att närvara i huvudstaden och öppnar därför lokaler i Arlandastad, norr om Stockholm.

Samtidigt som trängselskatten gör entré Stockholm låter supersportbilförsäljaren Von Braun Sports Cars meddela att de kommer att öppna butik i Stockholmsregionen.

VD Torbjörn von Braun säger att det är första steget i en satsning på Stockholm:

- Nu är det dags att vår närvaro och servicenivå höjs för sportbilsägarna i Stockholmsregionen, säger han.

- Det här är en långsiktig satsning på Stockholm. Vårt mål är att detta ska bli den viktigaste mötesplatsen för alla spoprtbilsentusiaster i regionen, med en exponeringsyta på 550 kvadratmeter enbart för exklusiva sport- och prestandabilar, förklarar han.

Bygget av den nya butiken ingår i en större satsning på ett "manligt köpcentrum" som ska byggas i Arlandastad, norr om Stockholm. Köpcentrat kommer ha stark butiker med inriktning på motor och fritid med golf-, fiske-, motorcykel-, bil-, hemelektronik & musik- samt jaktrelaterad verksamhet.

Läget kommer passa von Braun mycket bra. Närheten till både E4:n och Arlanda flygplats ger bra provkörningsmöjligheter.

Hos von Braun Sports Cars kan du hitta märken som Ferrari och Lamborghini men de är också ansvarig importör till tyska Wiesmann och italienska Pagani.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!