Bilar 3 – första ordentliga titten!

Vi har bjudits på teasers och korta trailers, men nu får vi äntligen se en längre trailer av Bilar 3 som ger oss en inblick i vad vi har att vänta oss.

Disney Pixar har släppt en ny trailer för Bilar 3, uppföljaren till de två filmerna som förmodligen ingen har kunnat undgå. I denna nya trailer får vi äntligen se lite mer av handlingen som, precis som tidigare meddelat, tydligt går tillbaka till rötterna, det vill säga första filmen Bilar, och därmed lägger ”James Bond-konceptet” i Bilar 2 åt sidan.I trailern får vi även se att filmen får en drös nya karaktärer, bland annat Jackson Storm, en ungtupp med kolfiberkaross och modern teknik som blir Blixten McQueens huvudrival.Den 16 juni går Bilar 3, eller Cars 3 som den heter på engelska, upp på biograferna i USA. Den svenska premiären är den 1 september.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!