Aston Martin plockar ny vd från Nissan

Andy Palmer har många års förflutet som chef inom Nissan. Nu har han handplockats av Aston Martin för att vara den brittiska sportbilstillverkarens nya verkställande direktör.

Britten Andy Palmer anses som en av de mest inflytelserika personerna i bilindustrin. Han har varit 35 år i branschen och ofta suttit på höga positioner. Sedan 1991 har han varit hos Nissan där han på sistone varit det japanska märkets chefsstrateg. Men nu är det slut på den eran.

I dag meddelar nämligen Aston Martin att man har värvat 51-årige Andy Palmer som företagets nya vd. Enligt företagets styrelse är de mycket glada över att ha lyckats knyta Andy Palmer till sig vid denna mycket viktiga tidpunkt för Aston Martin. De ser att hans erfarenheter är viktiga bitar som kommer att bidraga till Aston Martins utveckling som är på väg in i sin mest betydande och ambitiösa investeringsperiod hittills.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!