Foto: Hans Hedberg

Bakom kulisserna: Animerad verklighet

I allt raskare takt handlar och beställer vi våra nya bilar via nätet. För att vi ska känna oss säkra med våra beslut gäller det att underlaget är det rätta. Nästintill verkligt. Vi besöker företaget Rapid Images som suddar ut gränserna.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det råder ett stilla lugn i lokalerna. På två våningsplan högt upp i före detta Sockerbruket från tidigt 1800-tal längst ut i Göteborgs hamn – ett halvt stenkast från den väldiga Älvsborgsbron – sitter närmare ett 70-tal specialister vid sina stora datorskärmar och digitaliserar verkligheten. Det som sker, sker i det tysta.

I materiallabbet finns samtliga ytskikt och lacker som behövs för att få till de rätta känslorna av verklighet i datorn. Foto: Hans Hedberg

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!