Charles Morgan Foto: Copyright belongs to Matt Howell 2008.

Charles Morgan lämnar familjeföretaget

Charles Morgan puttades bort från vd-posten redan i våras och nu lämnar han familjeföretaget helt och hållet. Varför får Morgan-ättlingen inte vara kvar?

Den engelska sportbilstillverkaren Morgan Motor Company meddelar att Charles Morgan, en av ättlingarna till företagets grundare, lämnar företaget helt och hållet. Charles Morgan klev av från vd-posten redan i mars då den tidigare operative chefen Steve Morris tog över ledningen och det sades då att Morgan skulle ”koncentrera sig på sin roll som Morgans ansikte på den internationella marknaden”.

 I samband med vd-bytet i våras förklarade Morgan att det inte hade något att göra med att man var missnöjd med Charles Morgans insats, Charles nya roll som dörröppnare och internationell galjonsfigur sades vara minst lika viktig. Varken Morgan Motor Company eller Charles Morgan har förklarat anledningen till avhoppet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!