Foto: License Agreement - Please read the following impo

GM:s Dan Akerson ryter till mot anställda

GM-chefen Dan Akerson eftersöker mer lojalitet hos sina anställda och varnade dem för att prata med olika medier i ett tal till sina anställda.

I sitt tal berättade Akerson för de anställda att han ville att GM skulle fokusera mer på sina märken och kunder för att bättre positionera företaget i ett längre perspektiv. I talet eftersträvar han även en mer dynamisk struktur och mindre byråkrati, skriver amerikanska Workforce.

 – Det är lättare att be om ursäkt än om lov. Bara gör det. Om ni ser något som är fel, åtgärda det. Vi måste få det här företaget och dess kultur in i det tjugoförsta århundradet. 

 Akerson vill att hans anställda i framtiden ska vara mer lojala mot företaget och att de som inte är med på noterna ”borde jobba någon annanstans”.

 –Vi måste stoppa läckorna  i det här företaget. Det är förräderi och underminerar vår konkurrenskraft, säger Akerson.

 Nu väntas GM:s anställda skriva under ett kontrakt som kallas ”Winning With Integrity” för att stoppa läckorna till medier.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr