Morgan Roadster

Morgan utökar i Sverige

Brittiska Morgan Motor Company har utsett Classics & Sportscarcentre i Vetlanda till Sveriges enda auktoriserade återförsäljare av nya Morgan-bilar. Samtidigt utökas servicenätet till att omfatta totalt fyra ställen.

Du kanske är ute efter en ny Morgan 3 Wheeler, Morgan Plus 8 eller Morgan Roadster (bilden ovan) och funderar var du ska vända dig? Den brittiska biltillverkaren har utnämnt Classics & Sportscarcentre AB i Vetlanda till auktoriserad Morgan-återförsäljare – den enda i Sverige.

Service- och garantiärenden på nysålda Morgan-bilar går även genom Classics & Sportscarcentre som under våren 2014 utökar sitt servicenät med tre verkstäder där auktoriserad service och reparation genomförs. Utöver Classics & Sportscarcentre i Vetlanda är det Bennets Import i Göteborg, Bildoktorn i Stockholm samt English Car Care i Löddeköpinge som är auktoriserade Morgan-verkstäder.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!