Saab på lastbil Foto: Nevs

Nevs första Saab-bilar levererade

National Electric Vehicle Sweden AB, Nevs, håller tidsschemat. I december påbörjades försäljningen av ”nya” Saab 9-3, i går påbörjades leveranserna. Snart anländer bilarna till dem som redan beställt.

I början av december förra året drog så äntligen produktionen av Saab-bilar igång igen i Stallbacka-fabriken i Trollhättan. Några dagar därefter påbörjades försäljningen via saabcars.com, där det fortfarande går att lägga beställning på en bil.

I går, tisdag 15 april, inledde Nevs leveranserna av Saab-bilar till partnerföretag på ett tjugotal orter, utöver Trollhättan, runt om i Sverige. I och med leveranserna kan nu ”nya” Saab 9-3 Aero Sedan provköras av potentiella kunder på betydligt fler platser än Trollhättan. Nevs partnerföretag kan även hjälpa till med beställning av bil. Själva försäljningen sker fortfarande endast via saabcars.com.

Missa inte att läsa vår rykande färska provkörning av ”nya” Saab 9-3 Aero Sedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!