Foto: Glenn Lindberg

Nevs öppnar Saab-leveranscentrum

I Trollhättan öppnar Nevs nu sitt nya leveranscentrum för Saab-bilar. Förutom att kunderna får sin nya Saab levererad på platsen ingår även en Saab-upplevelse.

I morgon, 29 april, kommer de första kunderna till Trollhättan för att hämta ut sina nya Saab-bilar. Lagom till dess öppnar Nevs ett leveranscentrum där själva leveransen äger rum. Som kund hälsas man välkommen av Nevs företagsledning, man bjuds på en presentation av företaget Nevs samt man får ta del av Saab-fabriken och Saab bilmuseum. Vid fabriksrundturen i Stallbacka-fabriken får kunderna se själva biltillverkning och träffa medarbetarna som bygger bilarna.

– För oss är det viktigt med nära och personliga kundmöten. Vi vill skapa en långsiktig relation med våra kunder som tar sin början när de får nyckeln till sin nya bil, säger Jonas Hernqvist, Nevs sälj- och marknadschef.

Missa inte att läsa vår provkörning av ”nya” Saab 9-3 Aero Sedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!