Foto: Joachim Cruus

Nicholas Parts ny vd för Opel Sverige

Efter Opel Sveriges förra vd Ralph Gonsalves lämnat sin post har nu tidigare marknadschefen Nicholas Parts avancerat till toppositionen inom företaget.

Sedan november 2012 har Nicholas Parts, 45 år, varit tillförordnad vd för Opel Sverige sedan dansken Ralph Gonsalves lämnade vd-posten. Efter några månader som tillförordnad blir Nicholas nu fast på positionen som vd.

 Nicholas Parts har lång erfarenhet från bilbranschen. Sedan 2011 har han varit marknads- och informationschef för Opel Sverige. Dessförinnan hade han motsvarande roll hos Peugeot Sverige under större delen av 2000-talet. På 1990-talet var han en del av Volkswagen-gruppen med olika befattningar, bland annat marknadschef. Nicholas har även arbetat som konsult inom affärs- och strategiutveckling.

 – Det ska bli mycket spännande att officiellt ta över som vd för Opel Sverige. Det är tuffa tider för bilbranschen i hela Europa och det kommer naturligtvis att bli en rejäl utmaning. Samtidigt har Opel i dag hängivna team på såväl generalagent- som återförsäljarnivå och det bästa och mest uppdaterade modellprogrammet någonsin – faktorer som helt klart ger oss potential att öka våra marknadsandelar betydligt, säger Opel Sveriges nye vd.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!