Se Volvos nystart med Avicii – ”A New Beginning”

I kväll släppte diskjockeyn Avicii i samarbete med Volvo sin tolkning av låten ”Feeling good” för att markera två nystarter – dels Aviciis karriär som artist och Volvos satsning att stå på egna ben utan Ford.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Volvo fortsätter sitt kampanjande som under 2013 började med Swedish House Mafia, därefter sjösattes kampanjen ”Made by Sweden” där Zlatan Ibrahimovic reciterande svenska nationalsången. Det har följts upp med Robyn, Stellan Skarsgård och så sent som i höstas en Amanda Bergman/Oscar Linnros-tolkning av Ted Ströms ”Vintersaga” där bland annat Timbuktu och Börje Salming syntes i videon.

Denna gång har Volvo än en gång satsat på en svensk världskändis, nämligen diskjockeyn, remixaren och musikproducenten Avicii, som egentligen heter Tim Bergling.

Även om kampanjen är en fortsättning på ”Made by Sweden” markerar Volvo – och Avicii – denna omgång med att kalla den för ”A New Beginning”. Volvo befinner sig just nu i en nystart med nya XC90 och andra helt nya, egenutvecklade modeller utan inblandning från tidigare ägaren Ford. För Aviciis del markerar kampanjen hans nystart som artist efter många år av turnerande världen över.

Avicii har gjort en tolkning av låten ”Feeling good” som skapades 1964 till en Broadway-uppsättning men som spelades för första gången på en scen i Storbritannien. Därefter har många artister gjort covers på låten där den mest kända är Nina Simones från 1965 (från albumet ”I Put a Spell on You”). Därefter har bland annat George Michael och Michael Bublé gjort omtyckta versioner av låten, nu är det alltså Aviciis tur och det återstår att se om han (och Volvo) kan slå de tidigare versionerna.

Nedan kan du läsa lite mer om vad Volvo skriver om samarbetet med Avicii.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!