Skodas annons i Dagens Industri.

Skoda ger sig in i SCA-affären med ny reklam

En av den senaste tidens mer omtalade affärer gäller SCA/Industrivärden, och toppchefernas nöjesresor i företagets privatjet. Nu ger sig Skoda in i affären med en annons i tidningen Dagens Industri.

Det kan knappast ha undgått någon som följt nyheterna den senaste tiden, de affärer som Svenska Dagbladets journalister nystat upp gällande toppcheferna inom SCA/Industrivärden och anknutna företag, som bland annat gjort vidlyftiga privata resor till bland annat älgjakter i koncernens privatjet.

Affären har inte gått svenska Skoda förbi, som nu drar nytta av debatten med en annons i affärstidningen Dagens Industri. Annonsen för tjeckernas flaggskepp Skoda Superb menar bland annat att ”exklusiva färdsätt har en tendens att väcka uppmärksamhet”, men att Skoda Superb är diskret men har ändå lyx nog för att ”färdas snabbt och smidigt till möten och älgjakter”.

För aktieägarnas skull redovisar man även att bilen är jämförelsevis billig, samtidigt som man hintar att det finns en Skoda-återförsäljare i närheten av Bromma Flygplats. Annonsen har producerats för Skoda av reklambyrån DDB i Stockholm.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!