Volvo fortsätter Sverige-hyllningen med ”Vintersaga”

Med ”Vintersaga”, senaste delen av Made by Sweden-kampanjen, vill Volvo lyfta fram ett vackert och lite vemodigt Sverige och hur Volvos bilar är byggda för ett liv i vårt land under de allra kärvaste månaderna på året.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Sent på lördagskvällen släppte Volvo sitt senaste alster i serien ”Made by Sweden”. Det som en gång började med Zlatan Ibrahimovic för ett år sedan är nu framme vid en ny nytolkning av en gammal låt, nämligen Ted Ströms ”Vintersaga” från 1984. Förra gången var det nationalsången som hade tolkats om med Zlatans recitation.

Amanda Bergman är den som sjunger nytolkningen av ”Vintersaga”. Oskar Linnros har producerat.

I nya musikvideon/reklamfilmen får vi följa med genom Sverige (alla 25 landskapen faktiskt) och även träffa på några välbekanta, svenska ansikten. I Malmö syns Timbuktu, på västkusten Emma Green, på Gotland Carin Rodebjer och i Abisko är det traktens hockeykung Börje Salming som syns.

Så här skriver Volvo om nya delen i Made by Sweden-kampanjen:

Vad ger du Volvos ”Vintersaga” för betyg?

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!