Bilder från Teknikens Världs trackday på Mantorp Park 5 maj 2016

Nu är de här – bilderna från Teknikens Världs bandag på Mantorp Park som ägde rum torsdagen den 5 maj. Är du och din bil eller kanske kompisen med sin kärra med på bild? Kolla!

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Kristi himmelsfärdsdag, den 5 maj 2016, gick i bankörningens tecken. Då bjöd nämligen Teknikens Värld med partners in er Teknikens Värld-läsare och teknikensvarld.se-besökare för att få känna på hur det är att accelerera med era egna bilar längs Strippen, hur Mjölbykurvan tas på bästa sätt och hur knepiga Pariskurvan känns i verkligheten.

Än en gång var vår trackday slutsåld och alla närvarande var taggade till tänderna för att suga åt sig av förmiddagens racingteoripass och eftermiddagens gasande runt banan.

Vi har lagt upp ett stort galleri med bilder från bandagen på Mantorp Park. Många sköna bilder på mängder av bilar av olika sort och kaliber och inte minst bilder på taggade förare. Spana in bilderna, tagna av Frederik Ekehed, Glenn Lindberg och Marcus Engström, nedan!

I höst kör vi igen!

Häng inte läpp om du missade årets sista bandag – för i höst kör vi igen! Exakt datum meddelar vi så snart vi kan. Håll utkik i tidningen, på vår webb eller på vår Facebook-sida.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!