Biltjuv avslöjade sig genom att filma sig själv i bilen

Polisen i Texas har kunnat nysta upp minst ett par olika bilstölder och inbrott tack vare en tjuv som inte kunde låta bli att filma sig själv med mobiltelefonen.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Polisen i La Porte, Texas, stannade en bil som var anmäld som stulen. Bakom ratten satt 17-årige Kenneth Davis som genast misstänktes vara den skyldige. Polisen bad om att få titta på hans mobiltelefon, unge Davis gav dem tillåtelse.

I mobiltelefonen upptäckte poliserna en stor mängd bildmaterial, bland annat när Kenneth Davis sitter och sjunger i andra bilar som anmälts stulna samt bilder från en pickup som nyligen haft inbrott men som inte stulits på grund av en rattkrycka. Skyldig: Kenneth Davis. Bevis: Kenneth Davis mobiltelefon.

Polisen tror att fler bilstölder och andra brott kan klaras upp eftersom Kenneth Davis verkar ha en viss dragning till att ta så kallade selfies samt att filma sig själv när han sjunger på brottsplatser.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!