Bilväljaren – nu även med begagnade bilar

Populära Bilväljaren på teknikensvarld.se utökas med att även omfatta begagnade bilar. Aldrig förr har det varit så lätt att hitta dina nya begagnade bil som nu. Prova redan i dag!

Bilväljaren hittar du uppe i sidnavigationen på teknikensvarld.se. Klicka på ”Köpa bil” så kommer du direkt till Bilväljaren.

I april lanserade Teknikens Värld Bilväljaren tillsammans med Bilstart. Sedan dess har tiotusentals bilintresserade och bilspekulanter använt sig av den smarta funktionen som gör valet av ny bil så mycket enklare. Dra i några reglage och – om man gillar överkurs – skjut in lite extra uppgifter, så får du ett antal bilar serverade mitt framför näsan. Bilar som stämmer in på just dina krav.

Nu utökas Bilväljaren med en begagnatdel där du kan söka efter den begagnade bil som passar dig och din kravställning bäst. Precis som på nybilsdelen har du olika reglage där du ställer in exempelvis hur bränslesnål, lastvänlig och prisvänlig bilen ska vara. På några sekunder får du ett antal bilar med fakta, prisuppgifter och hos vilken handlare de står hos. Lättare att hitta rätt begagnad bil har det aldrig varit.

Så nu finns det inget som hindrar dig – oavsett om du är ute efter ny eller begagnad bil är Bilväljaren har för att hjälpa just dig vid ditt bilköp.

Besök Bilväljaren i dag!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!