Bli bilspion för en dag – bidrag till Musikhjälpen

Teknikens Värld och CarPix ger dig den otroliga chansen att via Musikhjälpen bli bilspion för en dag. Du som bjuder högst, för det goda ändamålets skull, vinner en dag som bilspion inklusive boende och resa till Nürburgring eller Norrland.

Nu har du chansen att hänga på i en av världens mest ovanliga och spännande yrkesroller, nämligen att med kameran i högsta hugg spionera på framtidens bilmodeller.

En bilspion åker världen runt för att fotografera hemliga bilar och prototyper som biltillverkarna inte vill att vi ska se. Bilderna avslöjar vilka nya bilar som kommer att rulla på våra gator i morgon.

Teknikens Värld tillsammans med bilspionföretaget CarPix ger dig alltså möjligheten att via Musikhjälpen 2013 agera spion under en dag och ligga som en riktig paparazzi i buskarna. Antingen under biltillverkarnas hemliga vintertester i norra Sverige eller vid deras prestandatester på Nürburgring i Tyskland.

Oavsett vilket val av plats du gör ingår resa från Stockholm, boende och mat. I ”Bli bilspion för en dag” ingår även en prenumeration på Teknikens Värld.

För att bli bilspion för en dag måste du bjuda högst på auktionen (länk nedan) som pågår till och med 15 december klockan 13.45.

Auktionen tillhandahålls av Musikhjälpen, ett insamlingsevent som lyfter upp undangömda humanitära katastrofer i världen. Temat för årets Musikhjälpen är ”Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”. Läs mer om temat på Sveriges Radios hemsida.

Hela beloppet från auktionen går oavkortat till Musikhjälpen.

 Klicka här för att komma till auktionen ”Bli bilspion för en dag”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!