Blixten McQueen återvänder i Bilar 3

Disney och Pixar producerar en tredje film om racerbilen Blixten McQueen och hans vänner.

Disneys VD Bob Iger avslöjar att de planerar att göra ännu en uppföljare till Bilar som kom 2006. Trots att kritikerna inte hyllat varken första filmen eller uppföljaren Bilar 2 så har de dragit in stora summor pengar. Enbart på biobesök har de två filmerna dragit in nästan 6,5 miljarder kronor, medans leksaker och liknande har dragit in över det dubbla enbart för Bilar 2.

En gigantisk kommersiell framgång med andra ord, och då är det inte direkt överraskande att Disney, som nu äger Pixar, väljer att göra en tredje film. Det spekuleras om att den tredje filmen eventuellt kommer att utspela sig i Kalifornien kring Route 66. Bob Iger hintade tidigare om att Bilar 3 kan komma ut någon gång under 2017.

Du med barnfamilj har förmodligen sett dessa filmer sjuttioelva gånger redan med för att friska upp minnet kan du titta på trailern nedan.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!