BMW lanserar M-cykel för M3/M4-älskare

Är du sportiga typen som låter sin gula BMW M3 eller M4 stå hemma medan du cyklar till jobbet finns nu cykeln just för dig.

Lagom till våren kryddar BMW sin cykelkollektion med en M-modell vid namn BMW Cruise M-Bike Limited Edition. Som namnet avslöjar handlar det om en cykel som släpps i en begränsad upplaga, endast 500 exemplar. Är du på hugget kan en av dessa cyklar bli din för motsvarande 13 100 kronor. Den säljs hos utvalda BMW-handlare i Tyskland. Eventuellt kan du lägga en beställning via din svenska BMW-handlare.

Ramen är i aluminium och vissa detaljer är i kolfiber. Överliggande ram har vad BMW kallar för ”tjurnacke”, det vill säga en knyck. Designdetaljen sägs vara hämtad från märkets motorcykelproduktion.

Denna ergonomiska M-cykel, som är lackerad i samma Austin Yellow Metallic som finns till BMW M3 Sedan och M4 Coupé, har unika emblem för att visa att det är en speciell cykel i begränsad upplaga. Köparen får också ett certifikat som intygar vad det är för hoj.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!