Foto: CarPix

BMW M3 CS har synts till på nordslingan

Tidigare i veckan fångade vår spionfotograf BMW M3 CS på bild. Nu har vi även passa på att visa när samma bil tar sig runt Nürburgrings nordslinga.

Med fyra år på nacken och flera yngre konkurrenter så vill BMW ge lite liv till den nuvarande M3. Den tyska biltillverkaren gör det genom att utveckla BMW M3 CS där den turbomatade treliterssexan får ytterligare 29 hästkrafter och kommer att producera 460 hästkrafter och vridet höjs till 600 newtonmeter från 550. Dessutom får den en rejäl bantningskur i form av att taket, bakvingen, frontsplittern och diffusorn görs i kolfiberarmerad plast. Dessutom försvinner de traditionella dörrhandtagen interiört och ersätts med tygstroppar.

Tidigare i veckan visade vi bilder som vår spionfotograf hade tagit på M3 CS och nu passar vi på att dela med oss av en video där M3:an tar sig runt Nürburgrings nordslinga. Hur fort det har gått vet vi inte men M4 CS har klockats på 7 minuter och 38 sekunder och räkna med att M3 CS är något långsammare.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!