Bugatti-förare dömd till fängelse

Bugatti Veyron-föraren som körde ner sin supersportbil i vatten för att få ut försäkringspengarna har nu fått sin dom. Det blir fängelse, men inte lika länge som förväntat.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

2009 försökte en Bugatti Veyron-ägare i USA att begå försäkringsbedrägeri då han med vilje styrde ner bilen i en saltvattensjö. Ägaren hävdade i förhör att det skedde på grund av att ha väjde för en pelikan, men sedan videon ovan blev viral ändrade han sig och påstod att han letade efter telefonen som han tappat på golvet.

Rätten genomskådade dock honom och nu har han efter en långdragen rättsprocess fått sin dom. Andy House som det åtalade heter ska spendera ett år och en dag i fängelse, följt av tre års villkorlig frigivning. Plus att han ska betala tillbaka 600 000 dollar som han fick utbetalt av försäkringsbolaget.

Detta är alltså en avsevärt mycket mildare dom än förväntade tjugo år i fängelse som det spekulerades i förra året när han erkände brottet.

Bilen då? Den såldes i befintligt skick på auktion 2011.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!