”Buy my Volvo”-Volvon har bytt karriär

En karriär kan ta mycket oanade riktningar. Det är den röda Blocket-245:an från i våras ett bevis på.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Kommer du ihåg Blocket-annonsen från i våras som vi utnämnde till ”Världens snyggaste Blocket-annons”? Annonsören hade gjort en genomtänkt film där hans säljobjekt, en Volvo 245 GL av årsmodell 1992, var huvudrollsinnehavare. Filmen blev en stor viral snackis och den översattes dessutom till engelska och har till dags datum sett av nästan 1,8 miljoner människor.

Att gå från att bara vara en röd svensk bruksbil till att bli en viral succé kan ha sina fördelar, för nu har 245:an från Malmö fått ge sig ut på äventyr.

I en ny film, med den tvistade titeln ”Bye my Volvo”, ser vi hur 245:an har fått bege sig ner till Italien för att bli en av de stora grabbarna. Microsoft har nämligen köpt den 21 år gamla Volvo-kombin för att låta den vara med i reklamfilmen för kommande spelet Forza Horizon 2. På slingriga bergsvägar ser vi 245:an sladda brett tillsammans med en hel drös heta sportbilar, bland annat Lamborghini Huracán.

Men tyvärr får vi inte se 245:an i själva spelet. Tio sekunder i videon deklarerar Microsoft att Volvon endast är med i reklamsyfte och inte som en av karaktärerna i spelet. Synd.

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!